Close
112 40 Stockholm Fridhemsgatan 14
073 983 02 75
info@carinasharmoni.se
Mån - Fre 11:00 - 19:00
“Våra”

“Behandlingar”

Pure Cell Treatment

Pure Cell Treatment är en underbar behandling från Maria Åkerberg som ökar hudens lyster, ökar vitalitet och spänst, stimulerar kollagenproduktionen, en fantastisk ansiktsbehandling med stamceller från Rosenrot. det ingår rengöring, serum, mask, peeling och en kraftfull lyftande ansiktsmassage,

Du kan även förvänta dig jämnare hudfärg, färg utgämningar på acne ärr. Synliga resultat direkt och bygger upp huden på lång sikt. Pure Cell Treatment är behandlingen med högintensiv näring som bygger upp huden på cellnivå. Behandlingen passar alla. Lyxig behandling för både dig och din hud. Choklad och en alovera shot bjuds på efteråt och en liten present får du med dig hem.

“Ansiktsbehandlingar”

Oavsett behov och önskemål har vi ansiktsbehandlingar för alla. Vi erbjuder avslappnande massage, peeling och masker för att rena och även mer djupgående behandlingar för att rensa från orenheter och förnya huden som ger ökad lyster och spänst. Fråga oss gärna så hjälper vi dig att hitta en behandling som passar just dig!

“Spabehandlingar”

Spabehandlingar passar perfekt för dig som vill varva ner och känna total avslappning. Mjuka, sköna behandlingar mer aromaoljor för att maximera avkoppling både för kropp och själ. Här finns olika typer av behandlingar beroende på önskemål, läs mer om vårat utbud eller fråga oss så hjälper vi dig hitta rätt.

“Massage”

Vår massage är något djupare än vanlig klassisk massage men den anpassas naturligtvis efter dina önskemål. Vi arbetar med att motverka och hantera den värk eller de besvär du upplever och anpassar behandlingen utifrån behov.

Klassisk massage är en blandning av djupgående massage för att trycka bort dina besvär samt avslappning för att du ska komma ner i varv. Kom gärna i tid innan din behandling för att njuta av en kopp te eller lite vatten och varva ner innan det är dags för din behandling.

“Fotvård”

Ta hand om de som kämpar varje dag, dina fötter. Vi erbjuder behandlingar som både mjukar upp och låter dina fötter slappna av, samt arbetar med enklare problem. Låt dina fötter vara i sjunde himlen en stund, och gå härifrån lättare! Läs mer om vår fotvård och unna dig en uppiggande boost.