Ansiktsbehandling i Stockholm

MÅ 60 minuter

Ansiktsbehandling med levande stamceller från rosenrot som ökar lyster, vitalitet och spänst.

MÅ pure cell Treatment är en underbar behandling som ökar hudens lyster, ökar vitalitet och spänst, stimulerar kollagenproduktionen, en fantastisk ansiktsbehandling med celler från Rosenrot. det ingår rengöring, serum, mask, peeling och en kraftfull lyftande ansiktsmassage.

Du kan även förvänta dig jämnare hudfärg, färgutjämningar på acne ärr. Synliga resultat direkt och bygger upp huden på lång sikt. Pure Cell Treatment är behandlingen med högintensiv näring som bygger upp huden på cellnivå. Behandlingen passar alla.

60 min behandling just nu pris. 1495: -.ord. 1695.-. 3 behandlingar 4485.- ord.4785.-

Må 90 minuter

Ansiktsbehandling med levande stamceller från rosenrot med nack och ryggmassage innan

Härlig behandling där du först får en rygg och nackmassage och sen en fantastisk ansiktsbehandling med levande celler från Rosenrot. där det ingår rengöring, serum, mask, peeling och en kraftfull lyftande ansiktsmassage,

Behandlingen passar alla hud typer men extra bra till en stressad eller mogen hud. Behandlingen ger synliga resultat som håller. Du kan förvänta dig ökad lyster, jämnare hudfärg, ökad spänst, färgutjämningar på acne ärr och en starkare och friskare hud.

Omedelbara resultat, men verksam på lång sikt.

Just nu 90 min 1695.- Ord.pris 1895.-

Köp 3 behandlingar för 4 795.- Ord.pris 5 685.-

Ansiktslyx

En underbar Ansiktsbehandling med massage av nacke och skalp

För dig som vill ha en längre avslappnande behandling. Vi börjar med en nack- och ryggmassage och sedan en avslappnande ansiktsbehandling med rengöring, peeling, massage, tryck på akupressurpunkter, mask, ögonkräm och dagkräm. I behandlingen använder vi ekologiska produkter från Maria Åkerberg

75 min

Ansiktskur

Skön ansiktskur med ekologiska produkter.

En skön ansiktsbehandling för dig som vill komma ner i varv och få mer fukt och bättre lyster.  Behandlingen passar alla hudtyper och inkluderar rengöring, peeling, massage, akupressur, mask, dagkräm och ögonkräm. I behandlingen använder vi ekologiska produkter från Maria Åkerberg.

30 min

Höst

Välj mellan fuktighet eller utrensande för just din hy.

Ansiktsbehandling med rengöring, peeling, massage, mask, serum, olja och dagkräm. Helt ekologiskt med Maria Åkerbergs produkter med näring som passar din hy. Behandlingen ger din hy en boost samtidigt som den verkar avslappnande.

45 min