Boka Pure Cell Treatment från Maria Åkerberg som är en underbar behandling och ökar hudens lyster, ökar vitalitet och spänst, stimulerar kollagenproduktionen, en fantastisk ansiktsbehandling med celler från Rosenrot. det ingår rengöring, serum, mask, peeling och en kraftfull lyftande ansiktsmassage,

Du kan även förvänta dig jämnare hudfärg, färgutjämningar på acne ärr. Synliga resultat direkt och bygger upp huden på lång sikt. Pure Cell Treatment är behandlingen med högintensiv näring som bygger upp huden på cellnivå. Behandlingen passar alla. Lyxig för både din hud och dig. Mörk choklad och en aloverashot serveras efter behandlingen och en lite present får du med dig hem.

Gör den lite lyxigare och få en rygg och nackmassage innan. då blir det en 90 minuters behandling som är fantastisk och även perfekt att ge bort. 1995:- kostar den.

Det här händer med din hud

  • Omedelbar lyster
  • Ökad cellförnyelse
  • Egna hudceller blir mer motståndskraftiga
  • Ökat skydd mot fria radikaler
  • Kollagenproduktionen stimuleras
  • Hudens skyddande syramantel byggs upp
  • Reparationssystemet i huden påskyndas
  • Ökad vitalitet och spänst
  • Långsiktigt återuppbyggd hud

Boka en Pure Cell Treatment och upplev skillnaden direkt!

Varför stamceller?

Stamcellerna kommer enbart från växtceller och är så kallade ospecialiserade celler, vars slutliga funktion ännu inte har bestämts.

Därför kan de anpassa sig och ha positiv effekt på alla hudtyper och hudtillstånd. Baserat på hur din mår väljer den att tillgodogöra sig stamcellernas näring för att reparera sig själv där det behövs.

En behandling för alla, alltid!

Tack vare stamcellernas unika förmåga att anpassa sig och verka på just de områden som huden behöver går det att genomföra behandlingen oavsett hudtillstånd. Och, vid vilken tid som helst på året när huden behöver stärkas och revitaliseras.

Vi rekommenderar en professionell ansiktsbehandling med Pure Cell Treatment var sjätte vecka, kompletterad med en bra hudvårdsrutin hemma.

Varför Rosenrot?

Rosenrot kallas för ”The root of the Arctic” och dess stärkande, föryngrande egenskaper på huden har gjort ingrediensen känd som 2000-talets stora anti-age-tillskott. Blomman växer naturligt i den svenska skärgården och i östra Sibirien.

Den är en välkänd läkeväxt inom traditionell medicin, tack vare dess anti-inflammatoriska egenskaper och höga innehåll av antioxidanter. Rosenrot används också som kosttillskott för att öka fysisk och mental prestation, motverka trötthet, stress och depression.