Massage i Stockholm

Klassisk

Massage som anpassas efter dig och dina behov

Klassisk massage är en mer djupgående massage där vi bearbetar kroppens hud, bindväv och muskler, samtidigt som den är avslappnande. I den här massagen arbetar vi dels i förebyggande syfte för att minska risk för framtida skador på grund av muskelspänningar som lätt orsakas av stress och överansträngning. Vi behandlar även specifika besvär och skador i rörelseapparaten. Massagen anpassas efter vad du har för behov och önskemål.

30 min – 120 min

Revolving

Djupgående myofasciell behandling

Revolving är en mycket kraftig och djupgående behandling. Terapeuten jobbar långsamt och inkännandet med långa drag. Man börjar på ytan och jobbar sig ner i kroppens olika lager av muskler och bindväv
Tekniken är en så kallad myofasciell behandling. Myo betyder muskel och fascia betyder bindvävshinna. Allt i vår kropp så som muskler, organ och ben omges av fascior.

Fasciornas uppgift är bland annat att forma musklerna och samtidigt skapa friktionsfria ytor. Stelhet i fascior kan påverka hela kroppsdelar och försämra både rörelse och hållning.

Revolvingens fördelar:

Förbättrar kroppshållning
Återställer obalanser och nedsatt rörlighet
Motverkar slitage på muskler, leder och ligament
Minskar smärttillstånd.
Bra som rehabilitering där ärrvävnad har uppstått
Revolving är känt för att lösa upp känslomässiga spänningar.
Räkna med flera behandlingar för ett bra och långvarigt resultat.

30 -90 min

Aromamassage

Avslappnande massage med eteriska oljor

En avslappnande massage där vi förstärker effekten med fantastiska massageoljor från Maria Åkerberg . Vill du ha en uppiggande olja eller en avslappnande? En mot celluliter eller ytliga blodkärl? Doften påverkar både luktsinnet och körtlar där hormoner produceras. Massagen är mjukare än en klassisk massage och kom gärna och ta en kopp te innan och varva ner.

30 – 120 min

Terapeutisk

Kort och intensiv behandling

Har du ont i nacke och axlar? Då är denna behandling perfekt för dig. Vi masserar,jobbar med triggerpunkter och stretchar muskler vid behov.

45 min

Käkledsmassage

Käkledsmassage och kinesiologisk käkledsbehandling är en effektiv metod att med olika massagetekniker påverka spänningar i käkledsmusklerna. Dessa spänningar har oftast sitt ursprung i ett yttre trauma eller mental och emotionell stress eller bett fel/tandreglering. Spänningar i käkledsmusklerna kan även bidra till smärta i nacken och låsningar i nackkotorna.

30 min