Spabehandling i Stockholm

Aromalyx

Relax för hela kroppen

Du börjar med en kroppspeeling som tvättas av med varm handduk. Efter det så får du en aromainpackning som lämnar huden härligt mjuk och len, och du packas in allt efter som.
Under tiden du ligger inpackad njuter du av en ansiktskur som renar huden, förnyarlysten och motverkar pigmentfläckar. Huvud och nackmassage får du också. En härlig behandling som gör dig relaxad.

90 min

Lugna

Avslappnande massage för kropp och ansikte

Rygg och nackmassage med ansiktsmassage. Rygg och nackmassage med en skön avslappnande ansiktsmassage med tryck på akupunkturpunkter som gör att du får lugn och ro i sinnet och ansiktet får mer spänst.

60 min

Lyx

Total avslappning i 2 timmar.

Lyx Spa börjar med kroppspeeling. Sedan smälter kroppen in i en välgörande kroppsinpackning. Samtidigt som du ligger inpackad får du en avslappnande ansiktskur. Som avslut njuter du av en ca 60 min underbart skön aromamassage med ekologisk olja från Maria Åkerberg. Härligt avslappnande och återfuktande kur, välkommen till oss på Carinas Harmoni & Spa.

120 min

Duo

(2 personer samtidigt) i samma behandlingsrum.

Den ena personen börjar med fotbad och den andra får en rygg och nackmassage samt en ansiktsrengöring och påläggning av mask. Sedan byter vi och personen som suttit med fötterna i badet får fotmassage och inpackning av fötter och får sedan lägga sig för att få massage. Den andra får då sitta med fötterna i varmt skönt fotbad och dricka en kopp te. Passar perfekt för 2 kompisar, ett par eller en förälder/barn då ni kan sitta och prata eller bara vila viket ni vill.

90 min

Hot

I Hot Stone så arbetar vi rytmiskt och avslappnande med lavastenarna. Är det så att det sitter djupa spänningar så går vi in och trycker med händer och fingrar men annars använder vi bara stenarna, det blir som en varm förlängning av våra händer. Stenarna läggs även ut på punkter i kroppen som gör att kroppens energiflöde påverkas.

60 – 120 min