Använd ditt friskvårdsbidrag

Köp ett friskvårdskort på friskvårdsbehandlingar eller på enskilda behandlingar. Hos oss kan du använda ditt friskvårdsbidrag och ta hand om din kropp. Vi sammarbetar med Benify, Wellnet och Epassi och du kan självklar ta kvitto och lämna in själv.Vi har många behandlingar  allt från avslappnande ansiktsmassage, nackmassage som löser upp spänningar och stress till hård idrottsmassage och vi blandar olika tekniker efter behov. Du bestämmer själv vilket tryck du vill ha från djupgående till avslappningsmassage. Vi har även fotvård som också går som friskvård. Vi finns i Stockholm på Hantverkagatan 14 på Kungsholmen vid tunnelbanan Rådhuset.

Välkommen till oss.

Har du mycket på jobbet och behöver en stund för dig själv?

Efter ditt besök är du lugn och avspänd, redo för en ny härlig vecka på arbetsplatsen eller perfekt till den väntande semestern. Framförallt också för att underhålla, sköta om din kropp. “Koppla av i tid så slipper du koppla av i förtid”!

Carinas Harmoni & Spa är utbildade genom Axelsons Gymnastiska Institut till Diplomerad Spaterapeut och av branschrådet Svensk Massage Certifierad Massageterapeut. Har genom Kroppsterapeuternas yrkesförbund behandlings och ansvarsförsäkring.

Carinas Harmoni Och Spa AB
Besöksadress: Hantverkargatan 14, 112 42 Stockholm,
Bolagsadress: Carinas Harmoni och spa AB, org. 556946-3879, Skärblackavägen 18,12242 Enskede.

Tel: 073 3982839

Friskvård-massage-kungsholmen-stockholm-spa-benify
Friskvård-massage-kungsholmen-stockholm-wellnet-spa
friskvård-massage-kungsholmen-stockholm-actiway
friskvård-massage-kungsholmen-stockholm-epassi